Barion Pixel

Keresés

Ingyenes szállítás 30 000 Ft feletti vásárlás esetén!

A Little Barefoot Hungary lelke

egy anyavállalkozó a színfalak mögött

Szia! Vera vagyok, és háromgyerekes édesanyaként pontosan tudom, hogy szülőnek lenni mekkora logisztikai bravúr. Azzal is tisztában vagyok, hogy mennyi szeretet és odafigyelés kell ahhoz, hogy gyermekeink számára megteremtsük és fenntartsuk az egészséges egyensúlyt az élet bármely területén. Kereteket adunk, megtartunk, támogatunk, néha szolgálunk, máskor megálljt intünk nekik. Vigyázni rájuk belső késztetésünk, épp ezért törekszünk arra, hogy se lelkük, se testük ne legyen kalitkába zárva. A Little Barefoot webshopjában található, általam gondosan válogatott gyerekcipő választék is ezt kínálja gyermekednek: az egészséges léptek örömét, a szabad felfedezés és a páratlan kalandok ízét. Egész-séget, teljességet egy életen át. Emlékeket, melyekből bármikor táplálkozhatnak. Tartást testnek és léleknek. A Little Barefoot az én álmom volt – és mostantól azért dolgozom, hogy gyermeked stabil léptekkel haladjon saját álmainak megvalósítása felé. Vera

Egészséges Gyerekcipők

Emlékszel még, milyen volt, amikor gyerekként a csupasz lábfejedet merítetted a forró homokba? Fel tudod idézni a köveken ugrálás élményét, a patakok vizének simogatását, a fűszálak csiklandozását vagy a sárban tapicskolás örömét? A barefoot gyerekcipők ugyanezt a szabadságot és kiteljesedést adják meg gyermekednek – a biztonságos léptek magabiztosságával együtt. Az egyre népszerűbb – és sokszor teljesen indokolatlanul alkalmazott – szupinált és gyógycipők rövid távon nagyon kényelmesek, hosszú távon azonban túlzott alátámasztást nyújtanak a talpnak. Ennek következtében a lábfej izmai ellustulnak és renyhévé válnak. Ez végül a teljes testtartásra kihat, mely gerincbántalmak és más mozgásszervi megbetegedések kialakulásához vezethet.

A barefoot gyerekcipők előnyei

Széles kialakítás

A barefoot cipők nem szorítják össze a lábfejet.
A barefoot cipők széles orr-résszel és nagyobb mozgástérrel rendelkeznek, mint a hagyományos gyerekcipők. Vagyis a barefoot cipők nem gátolják a lábfej szabadságát.
Little Barefoot: 100 % szabadság a lábnak, 0 % kompromisszum a családnak.

Rugalmas, vékony talp

A barefoot cipők megadják a cipő nélkül járás érzését
A különféle felületeken való járás, a mezítlábazás hozzájárul a mozgásfejlődéséhez és a helyes testtartás kialakulásához. A barefoot gyerekcipők vékony és rugalmas, szintkülönbség nélküli talpkialakítással készülnek. Így gyermeked egyszerre élheti meg a cipőviselés biztonságát és a cipő nélküli szabad járás örömét.

Könnyű és kényelmes

A barefoot cipőkben élmény minden kaland!
A merevítők nélküli kialakítás, a vékony talp, a minőségi anyagok hozzájárulnak ahhoz, hogy a barefoot gyerekcipők könnyűek és kényelmesek legyenek. Még a szenzoros vagy spektrumon elhelyezkedő gyerekek is szívesen hordják őket! Vidám színeikkel, letisztult formájukkal élménydús mindennapokat kínálnak

A barefoot gyerekcipő

jó befektetés
Amikor barefoot gyerekcipőt választasz, duplán jól jársz! Ezek a cipők ugyanis nemcsak egészségesek, hanem a gyerekek is imádják őket.
Sőt! Mivel ezeket a cipőket nem lehet kitaposni, könnyen találsz majd nekik új gazdát , ha gyermeked már kinőtte őket.

A Little Barefoot Hungary gyerekcipők

minőséget képviselnek.
Felkutattuk Európa barefoot gyerekcipő gyártóit, hogy neked már ne kelljen! Időt, energiát és pénzt spórolunk Neked. Az általunk forgalmazott cipők minőségi alapanyagokból, ellenőrzött gyártási folyamattal készülnek. Közvetlenül a gyártóktól szerezzük be őket, így elérhető áron, nagyszerű minőségben kínáljuk őket

Miért jött létre a Little Barefoot

SECOND HAND BAREFOOT CIPŐ SHOP?

A szakemberek szerint nem javasolt a használt cipő viselése. Fontos tudnod azonban, hogy ők a hagyományos és szupinált, merevítéssel, sarok-alátámasztással, megemelt talprésszel rendelkező, „kigyúrható” cipőkre gondolnak. A barefoot cipők azonban nem rendelkeznek ezekkel a speciális és teljesen szükségtelen elemekkel, ezáltal bátran örökölhetők, illetve továbbértékesíthetők! Akár környezettudatossági, akár anyagi megfontolásból vagy más egyéb okból döntesz használt cipő vásárlása mellett, a Little Barefoot Hungary second hand barefoot cipő shopban ellenőrzött minőségű, a feltüntetett képeknek megfelelő állapotú használt barefoot gyermekcipőket találsz. Csapj le rájuk!
Lap teteje
Csatlakozz a várólistához Értesítjük, ha a termék raktárra érkezik. Kérjük, adja meg e-mail címét.
You need to Login for joining waitlist.
A termék bekerült a kosárba